Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro Atmosfera astrală IANUARIE 2019. In sezonul eclipselor, schimbări semnificative!

ro

02 Jan, 2019 13:19 4644 Marime text
Prima lună a anului ne predispune la multă acțiune, activitate mentală intensă, grabă, agresivitate, dorință și putință de a ne ocupa de cât mai multe treburi deodată. Și mai mult, vom fi orientați către ceilalți să ne amestecăm în treburile lor, decât să ne vedem de ale noastre.

Toate Elementele sunt activate de-a lungul acestei luni, în proporții variabile. Totuși predomină Focul, Pământul, iar după 20 ale lunii se activează ceva mai mult Aerul.

Se petrec multe schimbări astronomice, cu impact vizibil asupra pământenilor, astfel că vom simți foarte clar influxurile astrale pe segmenele de viață din harta natală, segmente aferente acestor schimbări.

Planetele personale și rapide - Mercur, Venus, Marte – schimbă Semnele zodiacale, anunțând începuturi diverse. În plus avem la momentele de Lună nouă și de Lună plină două eclipse, una parțială și una totală. Amalgamul prezente pe tot parcursul lunii ne va bulversa destul de mult, astfel că este bine să menținem un ritm constant, conștient și mai ales focalizat pe ceea ce ne este de folos la nivel personal.

Așadar la nivel personal avem nevoie de a ne reechilibra, de a renunța la ceea ce nu ne mai este de folos, de a ne reorganiza viața în general. Abia apoi putem relaționa corect, coerent și adecvat, atât cu oamenii din preajmă, cât și cu mediul natural în care trăim și trebuie să ne desfășurăm experiențele acestei vieți.

Pe lângă impactul asupra oamenilor, schimbările de locație pe care le vor realiza planetele amintite vor avea un impact deosebit și asupra mediului înconjurător, respectiv asupra Terrei la nivelul climei și al solului.

Astfel, paleta de evenimente climatice și geofizice va fi diversă, în parametrii deja cunoscuți: fluctuații ale temperaturii, foc scăpat de sub control sub forma incendiilor, erupții vulcanice sau reconfigurări ale scoarței terestre, apa care este posibil să urmeze un tipar haotic și de neînțeles la prima vedere.

Însă, toate au un subînțeles. Anume: așa cum este mentalul nostru, deci cum gândim, cum ne raportăm la ce este în jurul nostru, cum acționăm și Natura înconjurătoare, ajutată de Univers, ne răspunde pe măsura gândurilor și faptelor noastre. Dacă am fi ceva mai atenți la cum gândim și cum acționăm, chiar am trăi într-un paradis.  

În dimineața zilei de 01 Ianuarie, Marte va intra în Semnul zodiacal mult iubit lui și anume Berbecul. Aici se manifestă plenar, aduce forță, vitalitate, dar și grabă, agresivitate, pasiune rapidă și de necontrolat. În Berbec avem, pe ultima sută de metri, planeta Uranus, care își va relua mersul direct pe 7 ale lunii.

Combinația explozivă dintre excentricul, neprevăzutul, rebelul - Uranus și arma, declanșatorul, pasiunea - Marte, poate declanșa situații cu totul și cu totul speciale. La nivel personal sunt posibile afecțiuni ale capului (infecții, lovituri, accidente vasculare crebrale – afecțiuni care vor lăsa, foarte clar, urme pe termen lung), probleme de la și prin foc în spațiul locativ, divergențe de opinii între semeni de la te miri ce, dorința, dar și putința uriașă de a acționa în forță, nu tocmai corect, util și asumat.

Perioada în care Marte va traversa Semnul Berbecului, respectiv până pe 15 Februarie readuce în prim-plan aspectele aferente segmentului de viață din harta natală a fiecărui individ uman, aspecte evidențiate de prezența lui Uranus vreme de șapte ani, respectiv din 2010 încoace.

Uranus părăsește Berbecul, vreme de 84 de ani, la începutul lunii Martie, astfel că mulți dintre noi, de-a lungul acestei vieți nu ne vom mai întâlni cu această configurație. Deci, foarte importantă este perioada pentru nativii Berbec, pentru cei cu Ascendentul în Berbec și pentru cei cu alte marcaje astrologice importante în acest Semn zodiacal. Este o perioadă unică, care vrem, nu vrem, ne va obliga la schimbare, iar fiecare va produce sau va trece prin aceasta în funcție de experiența de viață acumulată, dar și în funcție de gradul de trezire emoțională, morală, spirituală.

Articolul integral pe:  www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii