Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Atmosfera astrală a lunii aprilie 2021 - Dinamism pe toate planurile

ro

01 Apr, 2021 10:58 1368 Marime text
Din perspectiva astrală, luna Aprilie este o lună dinamică, care ne aduce experiențe interesante și șanse bune de a face salturi evolutive importante. Chiar dacă provocările sociale și profesionale continuă, cu puțin efort și bunăvoință, am reuși să depășim orice diferend.
 
Se disting opt evenimente astrale care vor crea efecte vizibile în viețile noastre. Semnele zodiacale Berbec și Taur sunt cele mai activate de către mișcarea planetelor. În harta natală a fiecărui individ, segmentele de viață și activitate marcate de aceste Semne zodiacale vor fi răscolite, ieșind la iveală hibele depozitate de noi, mai mult sau mai puțin conștient, de-a lungul timpului sau chiar de-a lungul timpurilor.
 
Subiectele de fundal ale societății contemporane, respectiv sănătatea, educația, munca, domeniul financiar, relațiile oficiale, relațiile interstatale vor cunoaște modificări, unele benefice, altele mai puțin. Totuși, se va resimți în general o stare de bine, de încredere plus că vom avea elanul de a aborda noi direcții de viață.
 
Planeta Mercur deschide seria evenimentelor astrale din această lună prin mutarea sa în dimineața zilei de 4 Aprilie, în Semnul zodiacal al Berbecului.
Tranzitul mercurian prin acest Semn zodiacal este unul rapid, deoarece durează până la amiaza zilei de 19 Aprilie. Atributele Berbecului – dorința de acțiune, rapiditatea mișcărilor, exuberanța, graba, agresivitatea, tendința de a gafa rapid și de a înțelege acest lucru după ce acțiunea s-a petrecut – se vor remarca la nivel de comunicare și relaționare interumană. Astfel, în perioada 4 – 13 Aprilie va exista pericolul de a vorbi mult, de a emite judecăți eronate bazate pe informații trunchiate, de a lua decizii în necunoștință de cauză. În limita posibilităților, este bine să ne controlăm, să ne alegem vorbele cu grijă și să ne ferim de a transforma cuvintele în arme.
 
Din 19 Aprilie, Mercur se mută în pașnicul Taur până la finele lunii. Gândirea și comunicarea ar trebui să se mai domolească, însă cum în Taur Mercur va întâlni pe Uranus și pe Luna neagră, ne putem aștepta la episoade verbale fără precedent. Uranus electrizează, explodează, scurtcircuitează. Luna neagră scoate la suprafață cele mai adânci hibe, nemulțumiri, secrete legate de bani, bunuri, răscolește comoditatea și predispune la pierderi. Puterea mentală oferită de Mercur influențată de Uranus și de Luna neagră va fi blocată, distorsionată, orientată în direcții nepotrivite. Drept urmare, comunicarea, înțelegerea, puterea de decizie și în final, forța de acțiune vor fi total imprevizibile, iar urmările le vom resimți pe termen lung.
 
În dimineața zilei de 12 Aprilie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Berbecului. Momentul marchează etape noi în comunicare, educație, transporturi de mărfuri, călătorii, aspecte legate de copii, adolescenți, tineri, mass-media. Este posibil să înceapă o perioadă marcată de multe dezvăluiri, informații noi, abordarea unor direcții noi pentru tineri privind educația și formele de școlarizare în general. De asemenea, va intra în discuție și reconversia profesională pentru un mare segment de populație, datorită schimbărilor profesionale sau chiar datorită apariției unor domenii profesionale noi. Foarte activă va fi comunicarea, însă marcată de superficialitate, frivol, cinism, agresivitate.
 
Planeta Venus se află în Semnul zodiacal al Berbecului până în seara zilei de 14 Aprilie, după care se mută în Taur unde va întâlni pe Uranus și pe Luna neagră. În Taur, Venus se simte excepțional, fiind poziția sa de domiciliu.
 
Autor: Astrolog Anca Stoica
Articolul integral poate fi citit pe Astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii