Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe Horoscop pentru vineri, 01 octombrie 2021

ro

01 Oct, 2021 07:09 1497 Marime text
Berbec

Esti pus pe șotii, iar cheful de distractii si aventuri este foarte vizibil. Pe de alta parte, inima ta tanjeste dupa un dram de iubire. Ceilalti se vor bucura de clipele petrecute alaturi de tine, pentru ca ii vei face sa se simta bine. Fii prudent, pentru ca sunt momente pasagere pe care mai tarziu le poti regreta. Copiii si problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei.

Taur

Astrele iti recomanda sa vorbesti mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodaresti si pentru a face planuri de imbunatatire a spatiului locativ. Totusi nu pune prea multa baza pe ce se discuta astazi, deoarece mai tarziu pot aparea rasturnari de situatie. Nostalgia trecutului te invaluie pe neasteptate. Organizeaza o intalnire cu cei dragi si deapănă amintiri din copilărie.

Gemeni

Se intrezaresc mai multe drumuri scurte astazi. Poate fi vorba de vizite la prieteni si rude apropiate sau esti nevoit sa pleci in interes de serviciu. Chiar daca intampini neplaceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de alta parte, formele de instruire personala sau profesionala pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor sau promisiunile de orice fel! 

Rac

Veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt preocuparea ta de astazi. S-ar putea sa primesti o suma de bani restanta sau un cadou de la cineva apropiat. Totodata afli vesti interesante legate de salarizarea ta sau de conditiile de lucru. Nu te necaji vizavi de ce se spune in preajma ta, pentru ca mai tarziu vor aparea rasturnari de situatie. In sfera muncii este multa forfotă.

Leu

Ziua o incepi cu mult elan si dorinta de a rezolva treburile restante de saptamanile trecute. Energia vitala iti fluctueaza destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplaceri serioase legate de sanatatea intregului organism. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare si evita sa te implici in treburile altora. Fii prudent în relatiile sentimentale! Sprea seara, rezerva-ti momente de a te ocupa de un hobby.

Fecioara

Esti retras si greu observabil astazi in peisaj. Sanatatea ta se afla intr-un mic impas. Fii atent in special la afecțiunile vechi. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si discursurile oficiale. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!

Balanta

Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Chiar daca se vor isca discutii controversate sau neplaceri, de retinut ca sunt pasagere. Te poti bucura de informatii interesante din partea unui protector. Atentie ca foarte usor ai putea confunda o relatie de prietenie cu una amoroasa! Spre seara, largeste-ti orizontul cunoasterii lecturand o carte buna sau vizionand un film bun.

Scorpion

Luminile rampei vor fi atintite asupra ta astazi. Sunt posibile discutii zgomotoase cu un sef sau cu persoane oficiale. Primesti reprosuri, dojeni, insa nu toate sunt indreptatite. Este adevarat ca ai si tu o parte din vina ca s-a ajuns aici, dar ai sanse mari sa remediezi situatia. Explica-ti actiunile si deciziile in cuvinte putine, dar concise. Poți primi favoruri de la un loc de munca, dar ascund capcane greu de sesizat.

Sagetator

Ziua iti aduce vesti de peste mari si tari, de la rude sau prieteni plecati in strainatate. Controleaza-ti reactiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evita sa iei decizii, sa faci promisiuni sau planuri majore. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o piesa de teatru, un film deosebit sau lectureaza o carte amuzanta.

Capricorn

Este o zi potrivita achitarii taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifica atent chitantele sau documentele ce vizeaza bani si bunuri, pentru ca sunt posibile nereguli. De evitat investitiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de alta parte, detaseaza-te de materialitatea vietii cotidiene si abordeaza evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor divine. Dupa-amiaza invita un prieten drag la o șuetă.

Varsator

Relatiile parteneriale iti pot crea neplaceri. Reprosurile primite sunt legate de faptul ca esti ocupat mai mult cu prietenii, cunoscutii sau hobby-urile tale. Asculta atent doleantele partenerului de viata sau colaboratorilor si remediaza situatia cat mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine sa nu pui la suflet, dar nici sa neglijezi ce se petrece astazi.

Pesti

Energia zilei îți aduce treaba la serviciu. Insă, pe masura ce orele zilei se scurg, constati ca iti scade elanul si puterea de a lucra. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca in zilele urmatoare s-ar putea sa reiei activitatile de astazi. Pe de alta parte, organismul este obosit si se pot accentua neplaceri legate de sistemul respirator. Cateva remedii naturiste si odihna iti sunt suficiente.

Articol preluat de pe astrocafe.ro


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii