Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe Atmosfera astrală a lunii MAI 2021. Noi etape unice

ro

05 May, 2021 10:46 1245 Marime text
Atmosfera astrală a lunii Mai ne aduce un plus de energie, voie bună, deschidere mentală, sufletească, dorință și putință de socializare. Cu siguranță ne vom simți mai bine și vom fi mai stabili din perspectiva energiei vitale.
 
Semnele zodiacale activate în această lună sunt Taurul și Gemenii, însă și Peștii se vor remarca în mod deosebit. Se produc șapte evenimente astrale ale căror influențe le vom simți mai mult sau mai puțin conștient, pe diverse segmente de viață și activitate.
 
Primul eveniment este intrarea salutară a planetei Mercur în Semnul Gemenilor în dimineața zilei de 4 Mai. Mercur în Gemeni este acasă, în Semnul său de domiciliu. Așadar vom avea senzația că mentalul nostru se revigorează. Ne vom putea pune ordine în gânduri, în idei și vom înțelege mai bine ceea ce se petrece în jurul nostru. Vom putea lua decizii mai bune, iar modul de relaționare cu ceilalți se va îmbunătăți.
 
Însă, intrarea lui Mercur în Semnul Gemenilor declanșează totodată al doilea ciclu de retrogradare din acest an, astfel că pe 30 Mai va intra în mișcare aparentă retrogradă. Este bine să fim prudenți până pe 30 Mai, fie că este vorba despre comunicare, fie că este vorba despre acțiuni și semnare de documente, deoarece după această dată vom relua cele discutate și realizate până la acest moment.
 
Începând cu 9 Mai, planeta Venus se alătură lui Mercur în Gemeni, astfel că relațiile se îmbunătățesc și mai mult. Totuși, superficialitatea, frivolul, joaca, nestatornicia vor fi atributele frecvente în relațiile interumane. În Gemeni mai avem și Nodul Nord al Lunii. Trioul format din Mercur, Venus, Nodul Nord va aduce noutăți benefice în comunicare și relaționare, dar și în învățământ, turism, mass-media. Însă, este bine să folosim totul cu măsură, deoarece energia Gemenilor ne va impulsiona să fim foarte activi și mental, și fizic, în moduri puțin eficiente sau chiar inutile. Risipa de energie, mai ales de energie mentală, va fi accentuată și păguboasă.
 
În seara zilei de 11 Mai se formează faza de Lună Nouă în Semnul Taurului, declanșându-se o etapă nouă. Este o un moment ce va scoate în evidență, munca, sănătatea și relațiile cu străinătatea. Alături de Soare și de Lună, mai avem în Taur pe Uranus și Luna neagră. Este o combinație deosebită, rară, combinație pe care o experimentăm o dată în viață sau deloc. Așadar, putem întrezări faptul că ceea ce se declanșează acum legat de bani, bunuri materiale, sănătate, muncă, stil de viață, relația cu mediul înconjurător, cu Natura în general, străinătate, relații interstatale - va dura multă vreme. Detaliile le vom afla și experimenta pe parcursul următorilor ani. Surprizele pot fi de mari proporții. 

Autor: Astrolog Anca Stoica
Articolul integral poate fi citit pe Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii