Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe Analiza numerologică anul 2022. Emoții și senzațional! Tema de bază a anului o reprezintă familia

ro

02 Dec, 2021 09:35 1262 Marime text
Din perspectiva numerologică, anul 2022 este un an de vibrație 6. Așadar, avem de-a face cu un an par, favorabil în mod special persoanelor a căror cifră de destin este un număr par. Ceilalți, persoanle a căoror cifră de destin este impară se pot bucura de ambianța familiară, caldă, confortabilă a anului în anumite perioade în funcție de numerograma natală.

Tema de bază a anului o reprezintă familia, relațiile cu neamurile de proveniență, relația cu locurile natale, confortul personal, casa și bunurile personale. Nevoia de armonie, de echilibru, de frumos va fi la cote înalte și vom depune eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente, de avea toate acestea prin diverse metode și mijloace.

Pentru a ne echilibra și armoniza cu noi înșine, cu ceilalți, cu Universul în general recomandabil  este să abordăm domeniile artei, să ne ocupăm de grădină sau de un animal de companie. De mare folos ne va fi tuturor pe parcursul acestui an să ne îmbogățim bagajul de cunoștine prin lecutarea cărților deosebite, prin vizionarea filmelor și pieselor de teatru sau prin vizitarea galeriilor de artă chiar și în mod virtual.

Una din marile hibe ale anului va fi emoția sub toate formele ei. Terra, planeta pe care ne desfășurăm experiențele acestei vieți este o planetă a emoțiilor și a limitelor, iar în anumite perioade, avem de-a face mult mai mult, atât cu emoții, cât și cu limite. Anul 2022 este un an plin de emoții, fiind probabilă abordarea întregii game de emoții disponibile acum și aci.

Știm că emoția este o reacție afectivă cu intensitate diferită în funcție de individ și de situație, însoțită frecvent de modificări în fiziologia corpului uman. Emoția arată atitudinea noastră față de realitatea înconjurătoare, astfel că în funcție de felul în care manifestăm aceste emoții putem spune multe de caracterul fiecărui individ.

Numerele din care este compus anul 2022 sunt de fapt un număr și anume numărul 2, având în vedere că trăim într-o perioadă de timp în care ne sunt accesibile doar numerele de la 1 la 9. Anul 2022 are în componență trei de 2. Când într-o înșiruire de numere avem același număr de trei ori, carateristicile acelui număr sunt exacerbate pentru perioada de timp în care trăim actualmente.

Suma numerelor din care este alcătuit anul 2022 este 6. Atât 2, cât și 6 sunt numere pare, feminine, calme, liniștite, dar se dezechilbrează ușor și devin foarte agitate atunci când se confruntă cu o situație urgentă sau neprevăzută.

Combinația de 2 și 6 ne va oferi un carusel de emoții, trăiri și senzații fără precedent. Indiferent de evenimentele din preajma noastră, evenimente la care fie suntem martori, fie suntem participanți direcți vom consta că ne va fi dificil să ne controlăm emoțiile, lăsându-le să se vadă și se audă oricând, oriunde, oricum. 

Articolul integral poate fi citit pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii