Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:17 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mii de stickere, în valoare de 60.000 lei, au fost confiscate la Agigea

ro

16 Dec, 2015 11:29 695 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, ieri, într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti, zeci de mii de stickere susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul român S.A., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în Bucureşti. În urma controlului au fost descoperite 24.000 de stickere (autocolante), care purtau însemnele unei mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 60.000 lei dacă ar fi fost originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii