Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:40 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce au descoperit jandarmii în apropierea pieţelor din Tomis III și Km 4-5

ro

28 Dec, 2013 12:01 1522 Marime text
Jandarmii au surprins două persoane care ofereau spre vânzare 454 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deţine autorizaţie.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul  Grupării Mobile “Tomis” Constanţa, a depistat în apropierea Pieţei Tomis III, o persoană care comercializa produse pirotehnice. Militarii l-au suprins pe C. V., de 38 de ani, din Constanţa,  care dorea să vândă persoanelor din zonă, 209 de obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice. O oră mai târziu, jandarmii l-au surprins în apropierea Pieţei din km 4-5, pe A.B., de 23 ani,  care oferea spre vânzare 245 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Pentru petardele aflate în 27 cutii, persoanele nu aveau autorizaţie şi nici nu
erau  inscripţionate  clasele pirotehnice din care fac parte. Au fost întocmite actele de constatare  pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a deţine autorizaţie, acestea şi petardele urmează a fi  înaintate la Serviciului Arme, Muniţii şi Materiale explozive al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii