Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:22 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacanța în stațiunile din Turcia. Servicii și prețuri mai bune în 2017. Siguranța nu e o problemă

ro

19 Feb, 2017 15:27 1736 Marime text

Agenții de turism prezenți la Târgul de turism al României sunt convinși că vacanțele în Antalya sunt sigure. Reprezentanții turci și români, prezenți la evenimentul desfășurat în București, au dat asigurări că starea de urgență, prelungită în Turcia, nu afectează sectorul turistic.
 

Antalya a fost mereu un loc sigur și așa va rămâne, pentru că este inima turismului.

Baris UCAR, reprezentant Titanic Deluxe Belek, Antalya

 
La Târgul de turism din capitală, regiunea turistică Antalya a fost promovată de unii dintre cei mai importanți hotelieri din această zonă. Reprezentanții turci au punctat importanța organizării unor evenimente internaționale în zona Belek.
 

În 2015, am găzduit summitul NATO, unul dintre cele mai mari evenimente mondiale. Toți liderii politici au venit la Regnum (nr resort amplasat în Belek, Antalya) și toate întâlnirile s-au ținut pe proprietatea noastră. Pe lângă asta, găzduim unul dintre cele mai mari turnee de Golf, Turkish Airlines World Golf Cup.

Berkan KEPECI, reprezentant Regnum Carya Golf & Spa Resort, Belek


                                                                Regnum Carya Golf &Spa Resort. Sursă foto: siteul oficial al hotelului 

Tour operatorii din România s-au declarat optimiști în privința noului sezon turistic.
 

O să fie un an mai bun ca anul trecut, pentru Turcia, fiindcă s-au stabilizat lucrurile. Nu o să mai fie puci, nu o să mai fie atentatele care au fost în Turcia.
 
Peter ARIES, Mr Peter Company, tour operator pentru Antalya


Ideea a fost susținută și de ambasadorul Turciei în România, excelența sa Osman Koray Ertaș.
 

Viața se desfășoară normal în Turcia. Activitatea economică ori culturală nu este afectată. Toate activitățile turistice se desfășoară ca și înainte. Turcia este țara pe care o știați dinainte (...) oferă cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri. O căutare pe Internet vă va dezvălui diferențe evidente între Turcia și competitorii săi.

Ambasadorul Turciei în România, excelența sa Osman Koray ERTAȘ

 
Mai mult decât atât, în timp ce prețurile pentru vacanțele în Antalya au scăzut, calitatea serviciilor este în creștere. Acest lucru se datorează scăderii înregistrate în sectorul turistic anul trecut.
 

Turiștii vor găsi servicii mai bune anul acesta, pentru că oamenii din sectorul turistic muncesc din greu, din cauza declinului înregistrat anul trecut. Deci, românii vor găsi servicii mai bune și prețuri mai bune.  

Ambasadorul Turciei în România, excelența sa Osman Koray ERTAȘ


Târgul de Turism al României, eveniment ce reunește tour operatori, agenți de turism și turiști în căutarea ofertelor de vacanță este un eveniment anual, ce se desfășoară la Romexpo, București. Ediția de anul acesta a început joi, 16 februarie și se va încheia duminică, 19 februarie, ora 16.00.

Sursa foto: Prima TV Constanța, Digital Passion

Ti-a placut articolul?

Comentarii