Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Trei maşini au intrat în coliziune Accident rutier pe podul de la Agigea

ro

01 Jun, 2014 14:38 3088 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi, prin apel al 112, cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc pe podul de la Agigea. Potrivit primelor informaţii, trei autoturisme au intrat în coliziune. Este posibil ca o persoană să fie rănită. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE
În data de 01.06.2014, în jurul orelor 12.30, T.S.A. (bărbat, de 26 ani, din loc. Techirghiol), a condus un autoturism pe DN39, dinspre loc. Agigea către mun. Constanţa şi ajungând pe podul rutier peste canalul Dunăre-Marea Neagră, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers a intrat în coliziune faţă–spate cu un autoturism condus de C.L.I. (bărbat, de 44 ani, din mun. Constanţa), în faţa sa, din impact acesta a fost proiectat către în faţă unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de G.I. (bărbat, de 31 de ani, din mun. Constanţa), pe aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto C.L.I. şi a lui F.N. (bărbat, de 26 ani, din loc. Techirghiol), pasager în primul autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii