Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Sesizare 112 Accident rutier în Eforie Nord. O femeie din Ploiești a fost rănită

ro

11 Jun, 2014 18:48 2214 Marime text
Polițiștii au fost solicitați printr-un apel la 112 să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Eforie Nord. Incidentul a avut loc la intersecția cu strada care duce spre localitatea Techirghiol. Potrivit primelor informații, au fost implicate în accident un autoturism și o motocicletă.

UPDATE:

Accidentul s-a soldat cu o victimă. Potrivit oamenilor legii, persoana în cauză a fost rănită ușor.

UPDATE, ora 20.20

Oamenii legii susțin că astăzi, în jurul orelor 18.35, P. G. (un bărbat de 63 ani din Constanţa) a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, dinspre Eforie Sud către municipiul Constanţa şi ajungând în drept cu strada Techirghiol, efectuează viraj stânga fără a se asigura pentru a schimba direcţia de deplasare şi fără a respecta indicatorul înainte sau la dreapta, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de M. M. (un bărbat de 42 ani din Ploieşti, județul Prahova) în aceeaşi direcţie şi care se afla în depăşirea neregulamentară a autoturismului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. R. M. (o femeie de 33 ani din Ploieşti, județul Prahova), pasageră pe motocicletă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii