Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Este contestată legalitatea măsurii Mrcea Băsescu va cere Tribunalului Constanţa să fie eliberat din arest

ro

15 Jul, 2014 10:41 1260 Marime text
Mircea Băsescu va cere mâine Tribunalului Constanţa să fie eliberat din arestul preventiv în care se află din data de 20 iunie şi care săptămâna aceasta expiră, sâmbătă urmând să fie ultima zi din arestul preventiv de 30 de zile solicitat de procurori şi aprobat de instanţă. Arestul însă ar putea să fie prelungit, dacă instanţa admite noua cerere a procurorilor.

Astăzi ar fi trebuit să se judece de către Tribunalul Bucureşti cererea de revocare a măsurii arestării preventive înaintată instanţei de către Mircea Băsescu. Cum dosarul fratelui preşedintelui a fost mutat la Tribunalul Constanţa judecarea cererii se va amâna, transmite România Tv.

Totodată, potrivit sursei citate, procurorii DNA au solicitat ieri odată cu trimiterea lui Mircea Băsescu în judecată şi prelungirea arestării acestuia pe o perioadă de 60 de zile.

Cu toate acestea, Mircea Băsescu a decis să depună o cerere nouă privind eliberarea sa din arestul preventiv.

UPDATE, ora 11.12

Prezent la Tribunalul Bucureşti, avocatul lui Mircea Băsescu a declarat în urmă cu scurt timp că "momentan vom discuta despre legalitatea măsurii arestării preventive, cea de revocare se va discuta mai târziu dacă va mai fi cazul".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii