Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Mitică Chiriţă, dat dispărut marți a fost găsit mort în Canalul Dunăre- Marea Neagră (galerie foto+video)

ro

23 Oct, 2015 15:49 3621 Marime text
 
Inspectoratul pentruSItuații de Urgență „Dobrogea” Constanța a fost alertat în legătură cu un bărbat care ar fi dispărut în Canalul Dunăre Marea Neagră, în zona pod Murfatlar. 
 
Bărbatul se pare că are vârsta de 35 ani.
 

UPDATE4, 18.58: 


Se pare că în jurul orei 15.30 a fost făcută sesizarea la numărul unic de urgență 112 de un cetatean care a găsit pe malul Canalului Dunăre- Marea Neagră, în zona pod Basarabi, hainele bărbatului de 35 ani, din Valu lui Traian, disparut.
 
Polițiștii de la Transporturi l-au identificat și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor morții.

 

UPDATE3, ora 17.05: 


La ora 16.45, bărbatul a fost găsit la o adâncime de 7-8 metri și la o distanță de patru metri de mal. Apa avea 8 grade Celsius. 

Întradevăr, potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea” victima este Mitică Chiriţă, în vârstă de 35 de ani, dipărut în data de 20 octombrie. 

Bărbatul avea doi copii, o fetiță de clasa a V-a și un băiețel de clasa a IX-a. 

 

UPDATE 2, ora 16.05:


Potrivit Poliţiei Transporturilor, hainele găsite pe marginea canalului ar fi ale lui Mitică Chiriţă, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Valu lui Traian, judeţul Constanţa.
 
Momentan nu a fost găsit, însă oamenii legii presupun că ar fi vorba despre aceeaşi persoană.
 
Căutările se fac în aceste momente la aproximativ doi kilometri de podul de la Basarabi.
 

UPDATE 1, ora 15.58:

Potrivit primelor informații, bărbatului i s-au găsit hainele pe caldarâm, lucru care i-a făcut pe oameni să între în alertă. 



În acest moment la fața locului s-au de plasat patru scafandrii din cadrul ISU „Dobrogea”, dintre care un ofițer și trei subofițeri. 

De asemenea, din cadrul ISU s-au deplasat la fața locului și un alt ofițer cu șase subofițeri cu o barcă și o autospecială. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii