Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Bărbatul a fost identificat. Prins în flagrant de managerul Claboo Media Rezervaţia Cheile Dobrogei, atacată cu drujba (video)

ro

28 Feb, 2015 16:45 2918 Marime text
Astăzi, o echipă Claboo Media a luat drumul rezervaţiei Cheile Dobrogei pentru a efectua filmări în frumoasa zonă. Însă, aceştia au prins în flagrant un bărbat care ar fi tăiat cu drujba mai mulţi copaci din aria protejată.
 
“Astăzi am fost filmăm la Cheile Dobrogei şi în drumul spre întoarcere am surprins acest individ care tăia copaci pur şi simplu fără nicio jenă cu o drujbă de mâna. Când ne-am apropiat de el şi l-am luat la întrebări, a fugit pur şi simplu pe câmp cu maşină ca un infractor surprins la furat. A avut intenţia ne şi lovească cu maşină când a trecut pe lângă noi şi a văzut îl filmăm”, notează echipa Claboo Media pe pagina de Facebook.

"Individul, ajutat de o drujbă, tăiase deja doi arbori şi aşezase lemnele în portbagajul autoturismului. Autoturismul folosit de bărbatul susprins este un Ford de culoare albă înmatriculat în Bulgaria", mai se arată în mesajul postat pe pagina reţelei de socializare.

UPDATE 2, ora 19.42

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţei al Judeţului (IPJ) Constanţa, bărbatul surprins în filmarea postată de Claboo Media a fost identificat. În cauză a fost deschisă o anchetă şi urmează a se stabili cu exactitate ce activităţi desfăşura bărbatul în zonă, ce calitate are şi, în funcţe de rezultatul investigaţiilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

UPDATE 1, ora 17.15

"Sperăm ca acest clip să ajungă şi la autorităţile locale pentru a-l identifica şi a lua măsuri", mai se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Claboo Media. Totuşi, reprezentanţii IPJ Constanţa susţin că în acest sens nu a fost depusă nicio sesizare.

Dar, managerul Claboo Media, Bogdan Dumitru, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că a anunţat reprezentanţii poliţiei din Târguşor. Deoarece la Postul de Poliţie nu se afla nimeni, agenţii fiind plecaţi pe teren şi în urma discuţiilor telefonice avute cu cei din urmă, managerul Claboo Media a trimis filmarea realizată reprezentanţilor Postului de Poliţie din Târguşor. Acum, urmează ca oamenii legii să identifice persoana în cauză şi să se ia măsurile legale care se impun.
 

Sursa foto: Claboo Media Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii