Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:00 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un studiu de fezabilitate pentru CN APMC va fi efectuat de o firmă din Cluj (document)

ro

19 Dec, 2015 10:10 1873 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract. Este vorba despre Studiul de fezabilitate privind «Modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice în portul Constanța». În fapt este vorba despre studii de fezabilitate, servicii de consultanță și analize.Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. Pentru acest contract și-au arătat intersul șase agenți economici, însă doar unul a câștigat. Este vorba despre SC Power Design SRL, Str. Ana Aslan, nr.40, etaj 1, Cluj- Napoca.

Valoarea contractului este de 149.800 lei, fără TVA. La acest contract nu sunt aplicabile prevederile art.28, alin 7 din OUG nr.34/2006 (cheltuieli diverse și neprevăzute).
 
Firma a fost înființată în 2006, are un capital social de 3000 lei și un obiect de activitate bazat pe ”Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Asociații firmei SC Power Design SRL sunt: Todea Mircea Dorin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 32.33% / 32.33%, Homan Vasile Călin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 32.33% / 32.33%, Lucaci Ioan Dorin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 32.33% / 32.33%, Stoica Tarţa Leonte Răzvan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 3.01% / 3.01%. Administratori sunt Lucaci Ioan Dorin, Todea Mircea Dorin și Homan Vasile Călin.

Potrivit vrajitorul.eu, anul trecut firma a avut o cifră de afaceri de 1.905.634 lei, datorii de 1.268.288 lei și un număr de 21 de salariați. De asemenea, ultima publicare în ANAF a datelor despre această firmă este 30.09.2015, dată la care societatea nu avea datorii.
 


sursa foto: geotech

Ti-a placut articolul?

Comentarii