Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pachet suspect că ar conține un drog periculos, găsit pe plaja de la Eforie Sud. Ce mesaj au transmis polițiștii

ro

07 Apr, 2019 19:15 2431 Marime text
Este în continuare alertă pe litoral unde zeci de oameni ai legii continuă operațiunea de căutare a pachetelor suspecte că ar conține droguri extrem de periculoase. 

După ce în cursul zilei de astăzi au fost găsite mai multe pachete în diferite zone de pe litoral, după amiază oamenii legii au fost anunțați că a mai fost găsit un pachet suspect la Eforie Sud. 

Potrivit IPJ Constanța, pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri.

Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.

ATENȚIE! Conținut periculos!

„Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. 

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!„ - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: DIICOT/Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii