Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou incident electoral, la Ovidiu Bocai - „Nu am fost şi nu vom fi un oraş al violenţelor“

ro

18 May, 2012 20:04 949 Marime text

dumitru_bocai.jpgIeri a avut loc în oraşul Ovidiu un nou incident ce a implicat violenţa, anunţă Primăria Ovidiu, într-un comunicat de presă. Astfel unul din agenţii Poliţiei Locale a fost agresat de un cetăţean ce vandaliza materialele de campanie ale PDL. Incidentul s-a soldat cu fracturarea unui deget al agentului Poliţiei Locale din Ovidiu. Iată textul integral al comunicatului:

„In calitate de primar ma vad nevoit sa fac urmatoarele precizari:

1. Am decis sa ma intorc in mijlocul cetatenilor si al echipei de campanie in ciuda faptului ca inca nu mi-am revenit complet dupa incidentul in care am fost agresat de un membru PNL chiar daca medicii mi-au recomandat sa nu fac acest lucru inca pentru ca ar putea fi periculos pentru sanatatea mea

2. In calitate de conducator al Orasului Ovidiu fac un apel catre toate formatiunile politice sa dea dovada de responsabilitate si sa condamne ferm si fara echivoc astfel de manifestari tocmai pentru a preveni si a descuraja astfel de actiuni. Noi , oamenii politici, nu putem fi responsabili de actele fiecarui membru al echipei de campanie dar purtam pe umeri raspunderea pentru felul in care ne alegem colaboratorii. Membrii echipei de campanie a lui Dumitru Bocai NU vor raspunde la provocari si NU vor actiona cu violenta.

3. Ovidiu se afla la doar 2 pasi de Constanta, un oras modern in care violenta nu isi are loc. Astfel de acte violente indeparteaza orice investitor ce si-ar fi indreptat privirea catre orasul nostru

4. Escaladarea violentelor in orasul Ovidiu in perioada campaniei electorale pune urbea noastra intr-o lumina defavorabila. NU AM FOST SI NU VOM FI UN ORAS AL VIOLENTELOR. Astfel de manifestari nu sunt specifice comunitatii noastre."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii