Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:46 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UMC cumpără software pentru simulatoarele de navigaţie Transas (document)

ro

17 Dec, 2015 14:14 1020 Marime text
 
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Universitatea Maritimă Constanţa a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind „Update şi upgrade software pentru Simulatoarele de navigaţie Transas, aparţinând Universităţii Maritime din Constanţa, incluzând şi servicii de mentenanţă pentru acestea”.

Achiziţia vizează pachete software de dezvoltare. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost faptul că produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Locul principal de livrare va fi pe str. Mircea cel Bătrân nr. 104 Constanţa. Valoarea totală finală a contractului este de 90.810 euro fără tva (409.416,88 lei). Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”. Astfel, firma care a câştigat contractul este Transas Marine Limited, cu adresa poştală în Eastgate Business Park, Little Island nr. 10, localitatea Cork din Irlanda. 

În secţiunea Documente a articolului puteţi citi anunţul de atribuire.

Ti-a placut articolul?

Comentarii