Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele imagini cu băiatul de 8 ani, dispărut la Pecineaga! Copilul a fost găsit, azi, fără viață (video)

ro

08 Nov, 2019 16:36 19900 Marime text
Au apărut imagini cu ultimele clipe ale băiatului de 8 ani, dispărut săptămâna trecută la Pecineaga. Băiatul a fost găsit astăzi, fără viață, în bazinul unei ferme.

Oficial de la IPJ Constanța

Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului. 


Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului. 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

A fost schimbată încadrarea juridică în infracțiunea de ucidere din culpă, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii