Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:41 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la șefia DIICOT

ro

16 Mar, 2015 07:15 563 Marime text
Astăzi este ultima zi în care procurorii din toată țara își pot depune candidatura la Ministerul Justiției pentru ocuparea funcției de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), scrie Agerpres.

Potrivit MJ, alegerea procurorului șef al DIICOT se va face în urma unui proces de selecție transparent, iar procurorii care îndeplinesc condițiile legale trebuie să depună documentele în susținerea candidaturii până la 16 martie.

„Candidații procurori care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 54. alin.1-2 din Legea nr. 303/2004 vor depune în susținerea candidaturii următoarele înscrisuri: C.V., conform modelului european, o scrisoare de intenție (maxim 2 pagini), care să cuprindă o scurtă prezentare a candidatului, detalii relevante despre experiența profesională (experiență în activitatea managerială, în investigarea unor cauze complexe sau în activitatea judiciară), calitățile care îl recomandă pentru ocuparea funcției. Documentele sus menționate vor fi transmise la Ministerul Justiției până la data de 16 martie 2015, procurorii urmând a fi invitați, începând cu data de 17 martie 2015, la un dialog cu ministrul justiției", se arăta într-un comunicat al MJ difuzat pe 2 martie.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: mondonews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii