Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au răsturnat cu ambarcaţiunea Turişti români, salvaţi de poliţiştii de frontieră

ro

07 Sep, 2015 11:59 693 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit în zona localităţii Parcheş din judeţul Tulcea, pentru salvarea unor turişti români, a căror ambarcaţiune s-a scufundat în fluviul Dunărea.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au observat, ieri, în jurul orei 14.10, în dreptul milei marine 50,4, zona canal Călugărul, o ambarcaţiune din fibră de sticlă cu patru persoane la bord ce naviga în amonte. Datorită încărcăturii şi valurilor mari, ambarcaţiunea a luat apă şi s-a scufundat. Poliţiştii de frontieră au intervenit cu operativitate, ajutaţi fiind de trei bărbaţi care pescuiau în zonă, reuşind să salveze cele patru persoane şi bunurile acestora.
 
Cei patru bărbaţi, cetăţeni români cu vârste cuprinse între 35 de ani şi 67 de ani, domiciliați în județele Tulcea, Brașov și Galați au declarat că au desfăşurat în zonă activităţi de pescuit sportiv şi că se îndreptau spre localitatea Isaccea, iar datorită valurilor mari ambarcaţiunea a luat apă şi s-a răsturnat.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii