Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turişti jefuiţi la Costineşti. Hoții au intrat peste ei când dormeau

ro

17 Aug, 2016 11:15 2415 Marime text
Scene incredibile au fost surprinse de camerele de supraveghere într-un hotel din Costineşti. Hoţii au intrat peste o familie venită în concediu şi au reuşit să fure nu mai puţin de 8.000 de lei în timp ce turiştii dormeau.
 
Oamenii sunt disperați, cu atât mai mult cu cât susțin că există imagini din timpul jafului, însă nici pânăa cum, la mai bine de o lună de la comiterea faptei, polițiștii din Costinești nu au reușit să-i identifice pe suspecți, informează stirileprotv.ro.
 
Atacul s-a petrecut pe 4 iulie, când familia din Brașov era cazată la o pensiune din Costinești. Camerele de supraveghere au imortalizat momentul în care doi indivizi care poartă mănuși, dar nu și cagule, intră peste oameni de pe balcon. În cameră erau cei doi soți, care dormeau alături de cei doi copii ai lor. Șase minute au petrecut cei doi hoți în camera turiștilor. Când au ieșit din cameră unul dintre hoți avea în mână poșeta femeii în care se aflau 1.500 de euro și 700 de lei. Câteva minute mai târziu, hoții au returnat poșeta  pe care au lăsat-o pe balcon, iar apoi au intrat în altă cameră.
 
Turiștii prădați susțin că au depus plângere la poliție și nu li se pare normal ca hoții să nu fie descoperiți nici la o luna de la atac, deși pe filmare li se disting foarte bine chipurile.
 
La rândul lor, superiorii polițiștilor din Costinești au declanșat o anchetă internă, susține rtv.net. Pe de altă parte, va fi verificată și pensiunea care, potrivit legii, ar fi trebuit să aibă angajat cel puțin un agent de pază.
 

„Polițiștii din Costinești efectuează cercetări în cazul unui furt dintr-o cameră de hotel, indivizi neidentificați au pătruns de unde au sustras bunuri și bani. În acest moment există un cerc de suspecți“, a declarat Marius Niculescu, ofiter de presă IPJ Constanța, citat de România Tv.

 
Reprezentantii complexului turistic din Costinești au montat 10 camere de supraveghere și au contract cu o firmă de pază. Cazul de la Costinești nu este singular. Alte șase familii au fost prădate la un hotel din Saturn.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii