Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:41 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul lui Sorin Oprescu „Trebuie să fie dus la orice spital, altfel moare”

ro

23 Sep, 2015 19:33 712 Marime text
Alexandru Chiciu, unul dintre avocații lui Sorin Oprescu, a declarat, astăzi, că edilul suspendat al Capitalei trebuie dus de urgență la un spital civil pentru a fi constultat, altfel viața acestuia este pusă în pericol. 

„Indignare este puțin spus, ne-a cuprins pe toți. Un om suspect de infarct, cu două stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie să înțelegem că acest om nu invocă problemele medicale pentru a se apăra. Acum două zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfântul Ioan. Decizia a fost luată de cei din arest. Avocații am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicală de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant și a i se face analize”, a declarat, la B1 TV, Alexandru Chiciu. 

„El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adică mușchii sunt mult afectați de boală. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclamă o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inimă și a problemeleor renale, acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Medicul a apreciat că este o situație gravă acum două zile, când l-a dus din proprie inițiativă la spitalul Sfântul Ioan. Azi de ce nu apreciază la fel?”, a mai declarat avocatul. 
 
 Sursa foto: b1.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii