Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic aglomerat în stațiunile românești și pe A2. Ce rute ocolitoare puteți folosi (galerie foto)

ro

14 Jul, 2019 15:28 1544 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe sensul de mers dinspre stațiunile montane către capită, se circulă îngreunat pe DN 1 Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, precum şi în localitatea Comarnic, iar pe sensul de mers către munte valorile de trafic sunt ridicate în staţiunea Buşteni, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri.
 
Potrivit sursei citate, pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:
 
  • din zona Braşov: DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti;
  • din zona Bran - Moieciu: DN 73 - DN 72A - DN 71 - DN 7, respectiv traseul Braşov – Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte Bâldana - Bucureşti sau DN 73 - A1, pe ruta Braşov - Piteşti - Bucureşti.

De asemenea, șoferii vor întâmpina aglomerație și pe litoral, respectiv în Agigea, pe direcţia Eforie – Constanţa, unde se circulă greu pe ambele sensuri de mers ale DN 39. 

Trafic aglomerat vor întâlni conducătorii auto și pe Autostrada Soarelui, direcția de mers spre București.
 

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, dând dovadă de disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă la volan, păstrând distanţa de siguranţă dintre autovehicule, transmite INFOTRAFIC.

 Situația nu este nou întâlnită, ci are loc de obicei la final de week-end, atunci când turiștii stațiunilor românești pornesc la drum.

Șoferii care intenționează să pornească la drum trebuie să se înarmeze cu răbdare deoarece în zonele menționate se circulă bară la bară. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii