Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinsi la Vama Veche cu substanțe halucinogene asupra lor. Ce măsuri au luat jandarmii

ro

30 Aug, 2018 13:26 1340 Marime text
În perioada 28-30 august a.c., jandarmii constănțeni au surprins în Vama Veche 4 persoane care aveau asupra lor substanțe halucinogene, transmit reprezentanții Gruprăii Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. 
 
- Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au depistat 3 persoane cu vârste cuprinse între 25-38 ani, una de sex feminin și două de sex masculin, în parcarea situată pe str. Albatros, la aproximativ cincizeci metri de terasa Molotov, ce aveau asupra lor 1 țigaretă confecționată artizanal, care conținea o substanță vegetală cu miros înțepător specific cannabisului, 4 pliculețe autosigilant și 1 recipient sub formă de aparat de mărunțit, ce conțineau în total 7 comprimate tip pastile, substanțe vegetale cu miros înțepător sub formă de muguri, specific cannabisului și  substanțe de culoare albă sub formă de granule.
 
- A mai fost depistată o persoană de sex masculin cu vârsta de 30 de ani, pe plajă, în dreptul terasei ,,Expirat”, în stațiunea Vama Veche, având asupra lui 1 pliculeț autosigilant ce conținea o substanță sub formă de pulbere de culoare albă.
 
Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii