Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"State de Romania" si-a luat ramas-bun de la Aurica Fieraru

ro

19 Nov, 2009 19:08 3802 Marime text

Miercuri, 18 noiembrie, actorii din "State de Romania", serialul difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22.15, au filmat o secventa dedicata maestrului Gheorghe Dinica. Familia Potcovaru se intoarce in satra,unde descopera ca Aurica Fieraru, personajul interpretat de Gheorghe Dinica in "Inima de tigan" si "Regina" a incetat din viata.

Secventele filmate au fost extrem de emotionante pentru intreaga echipa. "Noi, actorii, ne-am intors in satra dupa 8 luni de absenta, iar personajele noastre dupa mai bine de 2 ani. Atmosfera a fost foarte incarcata, pentru ca intreaga poveste filmata avea un fundal cat se poate de real si de tragic: moartea maestrului Dinica", a declarat Octavian Strunila.

"Va fi un episod special, in care familia Potcovaru isi ia ramas bun de la satra, dar si de la Aurica Fieraru", spune Larry Maronese, unul din regizorii serialului. "Sa filmezi insa satra fara maestrul Dinica a fost cea mai dura secventa de pana acum", a mai adaugat el. "Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie emotiile prin care am trecut in aceasta zi", a marturisit cu ochii in lacrimi Carmen Tanase. Episodul in care familia Potcovaru isi ia ramas bun de la satra si de la bulibasa Aurica Fieraru va fi difuzat de ProTV la inceputul anului viitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii