Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Standul Romaniei la Targul de Turism de la Berlin - locul II la Best Exibitor Award (Europa)

ro

20 Mar, 2009 23:53 927 Marime text

Standul României prezentat de Ministerul Turismului la Târgul de la Berlin a fost premiat cu locul al doilea în cadrul Best Exibitor Award - categoria Europa.

Ceilalţi ocupanţi ai podiumului la această categorie au fost Cipru de Nord (locul I) şi Turcia (locul III). Numărul expozanţilor a depăşit 11.000. Ministrul Turismului, Elena Udrea, prezentă la ediţia din acest an a ITB Berlin, susţine că târgul a oferit României oportunitatea de a-şi consolida poziţia pe piaţa germană de turism şi de a-şi promova destinaţiile şi produsele în rândul celor mai mari tour-operatori din lume. Bursa Internaţională de Turism de la Berlin este cel mai mare târg de profil din lume. |n ultimii ani, România a participat cu regularitate la această expoziţie, cu scopul de a creşte vizibilitatea şi atractivitatea turistică a ţării.

Premiile Best Exibitor Award se decernează anual de către Cologne Business School - partener al Messe Berlin (complexul expoziţional care a găzduit târgul), sub tutela preşedintelui Asociaţiei de Turism din Germania (DRV). Criteriile care au stat la baza evaluării se referă la design, atractivitatea şi reprezentativitatea standului pentru ţara pe care o promovează.

Sursa: AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii