Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Socrul și-a strâns nora de gât pentru că nu i-a plăcut mâncarea!

ro

15 Apr, 2016 23:57 1758 Marime text
 
Toată lumea știe că viaţa de noră nu este tocmai uşoară. De o întâmplare teribilă a avut parte o femeie regiunea nanteză Loire-Atlantique, din Franța, care a fost pe punctul să-şi piardă viaţa, după ce a fost strangulată de socru.
 
Se pare că bătrânului de 70 de ani nu i-a plăcut cum a gătit nora sa quiche cu spanac, o mâncare tradiţională kosovară. Socrului i-a sărit muștarul, cums e spune, și i-a reproşat femeii că masa este execrabilă. Tânăra i-a replicat dur, trimiţându-l la plimbare.
 
Omul nu a stat mult pe gânduri şi i-a pus cuţitul la gât. Apoi, de parcă nu era suficient, a început să o sugrume. Șansa ei a fost un micuț moment de slăbiciune din partea bătrânului de care ea a profitat, a reuşit să scape şi să se refugieze în baie.
 
Nora a avut nevoie de trei săptămâni de îngrijiri medicale, dar a rămas în viaţă. Ea însă va trebui să-şi găsească o casă, deși locuiește de mulți ani cu socrii. În fapt, ea era văduvă de 12 ani, dar se înțelesese civilizat până acum cu ei.
 
Cât despre socrul-agresor, el a primit trei luni de închisoare, cu suspendare… doar pentru că a fost pretenţios la mâncare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii