Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a lovit iubita lui cu toporul în cap şi acum e cercetat pentru tentativă de omor

ro

16 Apr, 2016 00:21 1695 Marime text
 
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus, ieri, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului OSMAN MARIAN pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor  prev. de art. 32 – art. 188 Cod penal, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că, ieri dimineaţă, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din municipiul Tulcea, pe fondul geloziei şi al influenței alcoolului consumat în noaptea anterioară, a aruncat un topor spre concubina sa, pe care a lovit-o în zona capului şi i-a provocat o plagă cu hemoragie abundentă, victima fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.
 
La data de 14.04.2016, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă inculpat. La data de 15.04.2016, s-a propus  judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea prevenită a inculpatului OSMAN MARIAN pe o perioadă de 30 de zile.
 
Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii