Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM. Proiectul PNL privind acordarea de falicități fiscale în 2020 nu a trecut! (documente)

ro

30 Jun, 2020 14:09 1697 Marime text
Ședința Consiliului Local Municipal Constanța este în plină desfășuare. Ședința se desfășoară în sistem videoconferință. Pe ordinea de zi sunt 51 de proiecte. Aleșii locali s-au exprimat deja pe marginea primelor 22 de proiecte. Până în acest moment nu a fost adoptat un singur proiect. Este vorba despre proiectul nr.10, inițiat de grupul de consilieri PNL. Proiectul se referea la acordarea unor facilități fiscale acordate la plata taxelor și impozitelor locale pentru anul în curs.

Menționăm că un conținut asemănător are și proiectul nr.2, inițiat de primarul Decebal Făgădău, proiect adoptat în ședința de astăzi.

Referitor la primul proiect privind rectificarea bugetară pe anul 2020, consilierul local liberal, Bogdan Barată a sugerat fie ca acesta să fie retras de pe ordinea de zi, fie să se găsească o soluție ad hoc pentru ca planul urbanistic zonal să fie realizat cât mai repede.

”Fie ca acest proiect să fie retras de pe ordinea de zi pentru ca să fie reluat într-o ședință extraordinară, fie să găsim o soluție ad hoc pentru a realiza P.U.Z cât mai repede. Suntem de acord cu rectificările bugetare dar nu și cu sumele alocate. Este vorba de viitorul nostru ca și comunitate lăsând la o parte culoarea politică. Suntem nevoiți să aprobăm PUZ fără o viziune clară a Constanței”, a spus acesta. Proiectul a trecut, însă, cu 17 voturi "pentru".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii