Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:52 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românca moartă în Thailanda era din Tulcea. Ea se afla în luna de miere

ro

29 May, 2016 09:36 1448 Marime text
Românca ce şi-a pierdut viaţa după ce o ambarcaţiune s-a răsturnat în Thailanda se numeşte Monica Cozma, avea 28 de ani şi era din Tulcea. Ea se afla în luna de miere. Acasă, la Tulcea, rudele îi plâng moartea şi îşi amintesc cu durere de fata.
 
În urmă cu trei săptămâni jucau la nunta ei, iar acum îi plâng moartea. Bunicii şi părinţii Monicăi Cozma sunt de neconsolat de când au aflat tragica veste. Familia era foarte mândră de tânăra care la 18 ani a plecat de acasă, ca să studieze în Marea Britanie. A fost o studentă eminentă, iar apoi a ajuns să lucreze pentru marile instituţii financiare din Regat.
 
În 7 mai, Monica s-a măritat cu Tim, un britanic pe care îl cunoscuse în urmă cu trei ani. Luna de miere şi-au făcut-o în Thailanda, unde visul frumos s-a transformat în adevărat coşmar. Viaţa româncei a fost curmată într-o clipită, după ce un val puternic a răsturnat ambarcaţiunea la bordul căreia se aflau 36 de persoane. De vină au fost condiţiile meteo nefavorabile. Tânăra a murit prinsă sub nava de mare viteză, alături de o neamţoaică şi de o femeie din Hong Kong.  
 
În zilele următoare, trupul Monicăi va fi repatriat în Marea Britanie, unde tânăra va fi îngropată. La bordul ambarcaţiunii se aflau şi patru români, despre care ministerul de Externe de la Bucureşti spune că au fost răniţi uşor şi au fost deja externaţi din spitale. Câţiva dintre turiştii de la bord sunt încă daţi dispăruţi, iar echipajele de salvare îi caută în mare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii