Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi Americanu’ fac ravagii pe plaja din Mamaia

ro

21 Jul, 2011 05:13 2044 Marime text

Astăzi, de la ora 20.30, Adi Nartea şi emisiunea "Perla litoralului" de la Kanal D vă invită la un show pe cinste cu Radu Mazăre şi Americanu', "căutătorii de perle" din această ediţie.
Radu Mazăre, primarul Constanţei, şi Emil Mitrache, alias Americanu', şi-au împărţit în două plajă din Mamaia şi au pornit în căutarea concurentelor, ‘perlelor".
Pentru că Radu Mazăre se bucură de popularitate în rândul doamnelor şi domnişoarelor, el nu a trebuit să caute concurente mai deloc pentru că acestea au venit singure la el.
Împătimit al sporturilor pe apă, Radu Mazăre le-a iniţiat pe tinerele "perlute" în practicarea sporturilor acvatice preferate şi s-au mişcat în ritmuri de samba, dansul preferat al primarului.
După ce şi-a selectat concurentele pentru a intra în concurs, Americanu' a început să le testeze în cel mai distractiv mod cu putinţă. Şarmanţii domni au testat fetele cu probe care de care mai incitante de la dans, echilibru, curaj şi până la proba costumelor de baie şi plimbarea cu caiac canoe.
Fetele au avut parte de toată distracţia, iar edilul Constanţei s-a transformat din "cautator de perle", "într-o perla" foarte căutată de domnişoare.
Competiţia este puternică şi, din 12 fete, doar una va câştiga titlul de "Perla staţiunii Mamaia".
Din juriul acestei ediţii face parte Adelina Pestriţu, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, iar Adi Nartea, moderatorul emisiunii, va media întreaga competiţie dintre cele două vedete.
Cum s-a desfăşurat competiţia şi care dintre "căutătorii de perle" au reuşit să îşi antreneze cel mai bine fetele, dar şi cum le-au cucerit Radu Mazăre şi Emil Mitrache pe concurentele pentru concursul "Perla Litoralului" aflaţi mâine, 21 iulie, de la ora 20.30, în "Perla litoralului", prezentată de Adrian Nartea, la Kanal D.

Sursa: http://www.kanald.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c.constantin 21 Jul, 2011 07:54 mazare sa ramana la ce se pricepe el mai bine,la plaja,la aiurit pitipoance,la turismul sexual,la inaltat smeul cat ii ziua de lunga,.....si sa lase grijile urbei pe umeri si capete mai responsabile