Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a venit cu o blondă la înmormântarea tatălui lui Nicuşor Constantinescu

ro

04 Aug, 2011 00:04 2561 Marime text

4.jpg Slujba religioasă, care a avut loc în curtea Bisericii Domneşti, sub un foişor, a fost oficiată de un întreg sobor de preoţi, în fruntea căruia s-a aflat Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului. Undeva, în mulţime, s-a aflat şi Radu Mazăre, alături de o blondă elegantă.

La slujba religioasă a fost prezent şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, însoţit de o domnişoară blondă. Acesta şi-a parcat Jaguarul XKR, în valoare de 88.000 de euro, lângă biserica unde a avut loc ceremonia, îngreunând circulaţia autobuzelor.

Şi Nicolae Nemirschi, fost ministru al mediului, a participat la slujbă. Nu a lipsit nici Florentin Scaleţchi, fost preşedinte al Organizaţiei pentru Apărarea Drepurilor Omului, care a fost condamnat în 2007 pentru luare de mită.

Agitaţia s-a încheiat odată cu plecarea suitei „motorizate" şi a maşinii funerare, un Cadillac, către cimitirul Viişoara unde a avut loc înhumarea. „Chiar nu ştiu cine este Marin Constantinescu. Nu este nici cântăreţ şi nici sportiv. Acum, dacă fiul este mare şmecher poate să încurce circulaţia pe stradă? Nu este normal atâta opulenţă şi nesimţire", ne-a declarat Marian Doda, în vârstă de 54 de ani , din Ploieşti.

sursa: www.adevarul.ro/locale/ploiesti

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hahaha 03 Aug, 2011 22:45 Domnisoara blonda se numeste Ramona Dospinescu. Si nu e domnisoara, e doamna, fiind maritata cu Niky Dospinescu. Ea este director pe la patrimoniu in primarica