Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest Timișoara Peste 3.000 de manifestanți în stradă

ro

10 Feb, 2017 21:00 1504 Marime text
Circa 3.500 de persoane manifestează, în această seară, în Piața Victoriei din Timișoara, potrivit reprezentanților forțelor de ordine, după ora 20.00, oamenii cerând demisia Guvernului și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, informează Agerpres. 

Manifestanții spun că nu mai vor penali în funcții de miniștri, de parlamentari sau în alte funcții publice. În acest sens, ei au amintit și numele fostului ministru PSD Dan Șova.

Mulțimea cere înlăturarea corupților din astfel de posturi, precum și aplicarea Punctului 8 al Proclamației de la Timișoara, respectiv, „fără penali în demnități și funcții publice''. 

Protestatarii scandează, printre altele, ''Fără hoți'', ''Până la capăt'', ''Uniți salvăm toată România'', și poartă pancarte cu mesaje împotriva lui Liviu Dragnea, a corupției, a hoției.

Între episoadele de scandări și discursuri, manifestanții se încălzesc sărind și scandând ''Cine nu sare, nu vrea schimbare'', se cântă melodiile Revoluției din 1989 și cele deja consacrate acestui protest. 


Sursa foto: pentrutimisoara.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii