Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Protest Năvodari „Haideţi să arătăm că Năvodariul are aceeaşi părere despre corupţie şi hoţie!!!” (galerie foto)

ro

02 Feb, 2017 17:52 6083 Marime text
Cetățenii din Năvodari sunt invitați, astăzi, la ora 18.00, la o acțiune de protest, exprimându-și, astfel, solidaritatea cu miile de cetățeni din țară care și-au manifestat în ultimele zile, în stradă, nemulțumirea față de Ordonanța de urgență a Guvernului privind modificarea Codurilor penale și proiectul de lege privind grațierea.

„Bună dimineaţa, năvodăreni curajoşi!!!
Haideţi să îi susţinem pe cei care au ieşit până acum în stradă!
Cum? prin a ieşi în stradă!!!
Să ne organizăm şi să ieşim în seară asta la 18h în faţa primăriei d-nului primar, care atâtea a făcut şi dansul pentru acest oraş unde «soarele sărută marea» ( doar vara...că iarnă nu le pasă !!! )
Să anunţăm şi posturile de televiziune!!!
Haideţi să arătăm că Năvodariul are aceeaşi părere despre corupţie şi hoţie!!!
Haideţi să arătăm că ne pasă de viitorul copiilor noştri!!!
Să nu ne fie ruşine atunci când vor întreba: de ce mami/tati nu ai luat atitudine când au început subjugarea?!?
Năvodăreni, am încredere că vom veni în număr mare.... de ce? pentru că timpul trece, iar din cele 10 zile pe care ROMÂNIA le are la dispoziţie în lupta anti-corupţiei, au mai rămas 9...şi mâine vor fi rămase 8... şi tot aşa!!!
Oameni buni, această NU ESTE O INVITAŢIE !!! este un strigat de ajutor !!!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului „Năvodari, trezește-te!”

UPDATE 5, ora 21.00

De pe strada Mării s-a mers pe Cabanei, apoi strada Constanței si apoi la Primărie. La Primarie s-a mai scandatîmpotriva PSD și s-a stins protestul.

Mâine se vor strânge din nou de la ora 18.00 tot în fata Primăriei.

UPDATE 4, ora 19.55

Peste 100 de persoane sunt acum în marș în Năvodari. Protesatarii au continuat marșul pe Albinelor, Rândunelelor și Mării, mergând înapoi spre Primărie.

UPDATE 3, ora 19.40

Aproximativ 70 de persoane au pornit de la Primărie pe strada Tineretului, apoi pe strada Albinelor și strigă „Hoții”, „Năvodariul cere, fără grațiere”, „DNA să vină să vă ia”.

UPDATE 2, ora 19.10

Lumea spune că a venit aici să schimbe un sistem care s-a păstrat din 1989 și până acum, indiferent cine a fost la guvernare. Nici anti-PSD, nici anti-PNL sau altă formațiune. Vor ca tot ce s-a furat să se recupereze și ca lucrurile să se schimbe în bine.

Protestatarii au pornit în marș și strigă „Ieșiți din casă dacă vă pasă”, „România cere fără grațiere”.

UPDATE 1, ora 18.50

În aceste momente sunt în jur de 30 de persoane în fața Primăriei Năvodari. Oamenii au venit și cu copiii mici la protest. De asemenea, prin mulțime se află și consilierul PMP Aurelian Costel Dumitrașcu.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii