Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:45 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul pilot de prevenire a violenței în rândul minorilor ,,Pregătiți pentru viață”, la Liceul Tehnologic din Murfatlar

ro

10 Oct, 2018 10:14 319 Marime text
     
La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii Bioului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul  I.P.J. Constanţa, împreună cu polițiști ai Poliției orașului Murfatlar, au desfăşurat activităţi de prevenire a victimizării minorilor și delincvenței juvenile la Liceul Tehnologic din Murfatlar.
 
Acțiunea a avut loc în cadrul și Proiectului pilot de prevenire a violenței în rândul minorilor  ,,Pregătiți pentru viață”.
 

Au fost abordate aspecte privind răspunderea penală, prevenirea comportamentului antisocial, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în mediul şcolar sau prevenirea victimizării elevilor, informează IPJ Constanţa. 

 
Poliţiştii constănțeni au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive.
 
Activităţile derulate se subscriu obiectivelor priorității naționale și locale de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii