Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi cu... peştele în sac

ro

09 Sep, 2015 13:39 1657 Marime text
 
Ieri, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea i-au depistat, pe malul canalului Lipoveni, de pe raza localităţii Sarinasuf, pe F.D.D., în vârstă de 27 de ani, şi F.L. în vârstă de 40 de ani, având asupra lor mai multe plase de pescuit cu captură de peşte.
 
În urma verificărilor au fost descoperite 10 plase tip monofilament în lungime de 525 metri, o unealtă de pescuit din fir textil în lungime de 25 metri şi 30 kilograme de peşte din specia caras. Cei doi bărbaţi au declarat că au pescuit, în cursul nopţii, în lacul Razelm fără a deţine permis sau autorizaţie de pescuit.
 
Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, comisarul-şef de poliţie Adrian Burcea, spune că întreaga cantitate de peşte a fost predată la o societate comercială de profil, conform procedurilor legale, plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză, domiciliate pe raza judeţului Tulcea, le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”, respectiv, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii