Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristea Gascan „ 20 de ani de cand am pasit in Primaria Independenta"

ro

20 Dec, 2009 18:26 1042 Marime text

Edilul-şef al comunei Independenţa aniversează miercuri, 23 decembrie, 20 de ani de când a păşit pragul primăriei pe care o reprezintă.

„În decembrie `89, pe 23, am fost chemat de oameni la primărie. Câteva zile mai devreme, pe 17 decembrie, mi se născuse fetiţa", îşi aduce aminte cu nostalgie primarul Cristea Gâscan. Activitatea sa ca primar al comunei Independenţa, din 1989 şi până în prezent, a fost întreruptă timp de un mandat, mai exact, în perioada 1996-2000, când s-a întors la profesia de cadru didactic. „M-am întors în învăţământ, însă când am văzut că nu am baza necesară pentru a-mi desfăşura activitatea, am candidat din nou la primărie, pentru că obiectivul principal al mandatului meu, a fost şi va rămâne învăţământul. Şi eu zic că cinci şcoli, cinci biserici şi cinci cămine culturale pe care le avem, plus 20 km de drumuri şi alte asemenea obiective, nu sunt o nimica toată", ne-a declarat primarul comunei Independenţa.

L-am întrerupt ieri, pe primarul Cristea Gâscan din tradiţia tăierii porcului pentru a ne depăna câteva amintiri care îl leagă de primăria pe care o reprezintă şi am încheiat prin a-i ura şi noi „La mulţi ani!" şi mult succes în activitatea viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii