Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Adamclisi este Anton Burcea-PDL

ro

07 Jun, 2010 02:13 2934 Marime text

anton_burcea_adamclisi.jpgRezultatele parţiale ale numărării voturilor dau drept câştigător al alegerilor pentru funcţia de primar pe Anton Burcea-PDL.

Pentru funcţia de primar al comunei s-au înfruntat, astăzi, în turul doi, pedelistul Anton Burcea cu pesedista Marieta Burcea. În turul unu au fost cinci candidaţi: Anton Burcea (PDL), Marieta Burcea (PSD), Dorina Şerbănescu (PNL), Mălina Lupu (UNPR), Ion Crăciun (PRM).

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nelu 08 Jun, 2010 09:31 hai ma lasa vrajeala de 3 lei. emi a fost baiat bun, nu am ce zice dar sal faci acum martir al satului deja e mult prea mult. cum sia dat el viata pt sat?? cand el a plecat la bulgari sa isi cumpere bmw X5 cu 40 de mii de euro in valiza? si cate furtisaguri a facut el si marieta laso dracu, acum facem din hotzi mari eroi ai satului
  • anonim 07 Jun, 2010 10:36 Am fost acolo, am fost omul care nu l-a scapat o clipa din ochi pe fiul lu toni, pe nor-sa, cel care are poze cu nevasta-sa care dadea buletine la tigani. Psd nu a pierdut, nu avea ce sa piarda, primaria din Adamclisi va fi vesnic a lu Emi, el e singuru care si-a dat viata pentru oamenii josnici din sat, care au uitat ajutorul primit.
  • pentru anonim 07 Jun, 2010 08:20 draga anonimule, daca ai fi fost acolo ai fi vazut ca lucrurile nu stau chiar asa, dar pentru ca esti o sluga psd-ista,pe care o sa-l f..a porcu daca nu-si face treba, te inteleg. FELICITARI PENTRU NEREUSITA. PS: da-i lu M**A lectii de moralitate!
  • mihai 07 Jun, 2010 02:31 cred ca te referi la merita! ea e cu amenintarile si constrangerile, tu veziti de treaba ta ca ati pierdut.jos mafia psdista din satul nostru. TONI PRIMAR!!!!
  • anonim 06 Jun, 2010 23:36 Atunci cand constrangi oamenii si ii fortezi sa voteze cu tine, nu se poate numi castig, ci pierdere a demnitatii si a moralitatii. In locul dumnealui nu as putea inchide un ochi atunci cand as pune capu pe perna, caci fata de altii, unii oameni au constiinta, dumnealui ii lipseste cu desavarsire.