Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reabilitează mai multe străzi din Constanţa. Atenţie şoferi (galerie foto)

ro

19 Aug, 2019 10:57 2172 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, intervine zilele acestea la trotuarele situate pe străzile I.G. Duca, Tudor Vladimirescu, Ion Bănescu și Mihai Viteazul, la cele din parcarea de pe strada Cutezători, bl IV 10, dar și pe aleea din curtea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

De asemenea, în această săptămână se acționează asupra carosabilului pe străzile Industrială, Poporului, Soveja, Barbu Șt. Delavrancea, precum și la accesul în parcarea din cartierul Henri Coandă.

Se amenajează noi locuri de parcare pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Plantelor, bl IS4.

Conform graficului de lucru, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

Primăria Constanţa sfătuieşte conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

Se recomandă, de asemenea, șoferilor să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii