Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:44 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis și ambasadorul Hans Klemm au fost premiați la Gala „Nine O'Clock"

ro

25 Feb, 2016 09:06 1004 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis a fost desemnat „Omul politic al anului" în cadrul Galei „Premiile Nine O'Clock 25 de ani", eveniment organizat de cotidianul de limbă engleză „Nine O'Clock".
 
Iohannis nu a putut participa la eveniment, fiind reprezentat de consilierul prezidențial Andrei Muraru. „Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, vă mulțumește pentru acest premiu, care îl onorează, pentru activitatea pusă în slujba României în ultimii 25 de ani și vă urează, totodată, succes și în următorii 25 de ani", a transmis consilierul prezidențial Andrei Muraru, potrivit Agerpres.
 
Pentru modul foarte activ în care și-a făcut prezența în România, pentru acțiunile și luările de poziție privind întărirea statului de drept și libertăților fundamentale, pentru contribuția adusă la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România și SUA, ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul „Cel mai dinamic debut de șef de misiune diplomatică în România". Distincția a fost ridicată de Dean Thompson, adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, deoarece ambasadorul Klemm se afla la Cluj-Napoca.

Ti-a placut articolul?

Comentarii