Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preda Prioritatea PDL-gasirea unor candidati pentru marile orase, inclusiv Constanta

ro

24 Sep, 2010 23:14 1034 Marime text
Cristian Preda comentează pentru NewsIn includerea sa pe lista lui Traian Băsescu de posibili prezidenţiabili, spunând că poate să nu se gândească la aceleaşi lucruri ca preşedintele, dar îi dă dreptate atunci când vorbeşte despre necesitatea unui sprijin puternic de la PDL pentru viitorul candidat.

"Eu pot să nu mă gândesc la lucrurile la care se gândeşte preşedintele", a fost comentariul lui Preda la faptul că şeful statului vede în el un posibil succesor la Cotroceni. El nu a dorit să discute mai mult pe marginea acestui subiect, adăugând însă că "preşedintele are dreptate atunci când vorbeşte despre sprijinul de la PDL".

Cristian Preda spune că până la prezidenţiale, PDL are de trecut teste la alegerile locale şi apoi la parlamentare. "Sunt alte lucruri importante. Prioritatea este găsirea unor candidaţi pentru marile oraşe: Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, unde domină PSD, independenţi precum Sorin Oprescu sau PNŢCD, la Timişoara. În funcţie de această bătălie de la locale se construieşte şi strategia pentru legislative şi apoi cea pentru 2014", a apreciat el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii