Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:28 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia VÂNZĂTORUL

ro

22 Mar, 2012 18:16 806 Marime text

Comunicat de presă

Partidul Democrat l-a pus viceprimar la Medgidia în anul 1991. În anul 2000 a vândut PD-ul şi a trecut la PNL. În 2001 a vândut PNL-ul şi a trecut la PUR. În 2003 a vândut PUR-ul şi trece la PSD. În anul 2004 PSD-ul îl aduce în funcţia de consilier local. În anul 2006 vinde PSD-ul şi trece la PNL. În perioada în care a fost viceprimarul lui Mircea Pintilie îl vindea şi pe acesta, de dragul propriei popularităţi, cu fiecare prilej.

În anul 2004, rămas fără serviciu, primeşte un ajutor de la directoarea IMUM. Aceasta îl angajează ca director comercial. Nu după mult timp o vinde pe directoare patronului turc. Recompensa? Este numit director general, iar cea care i-a dat serviciu a fost concediată la cererea noului director.

Recunoştinţa directorului general Iordache faţă de patronul turc durează puţin. Turcul a finanţat IMUM cu două milioane de dolari pentru investiţii. Directorul general a cheltuit banii, nu se ştie pe ce. Turcul n-a realizat programul de investiţii pentru că cele două milioane de dolari au dispărut. I-a vândut şi pe turci...

În perioada cât a fost director general al IMUM, Iordache a vândut uzina, bucată cu bucată, la fier vechi.

În anul 2008 candidează la funcţia de primar al Medgidiei. Era pe locul trei în sondaje, după Dumitru Moinescu şi Mircea Pintilie. Pintilie transferă capitalul său către candidatul PNL-ului şi acesta câştiga alegerile. După depunerea jurământului, primindu-l pe Mircea Pintilie în biroul său de primar, îi spune acestuia „bine aţi revenit în biroul dumneavoastră, vă rog luaţi loc pe fotoliul dumneavoastră pe care-l meritaţi mai mult decât mine". Recunoştinţă? Nu! DUPLICITATE ŞI FĂŢĂRNICIE. După două săptămâni nu i-a mai răspuns la telefon lui Mircea Pintilie. După patru ani nu şi-a achitat niciunul din angajamentele pe care şi le-a luat faţă de cel care l-a ajutat, cu capital politic şi capital în numerar, să ajungă primar. L-a vândut pe Mircea Pintilie, din nou...

Mai are 79 de zile din mandatul său de primar, care a însemnat doar VÂNZARE. A vândut colectarea deşeurilor, a vândut sute de hectare pe nimic, aproape a vândut iluminatul public. Luni 29 martie, în penultima sa şedinţă de consiliu, pregăteşte cea mai mare VÂNZARE. Vrea să vândă SPERANŢA Medgidiei. Vrea să vândă PARCUL INDUSTRIAL. Consilierii n-au primit materialele care să susţină această decizie. Dacă în evaluarea făcută de Dumitru Moinescu în anul 2007 preţul era 25 euro/mp, iar în noiembrie 2008 în evaluarea făcuta de Iordache preţul era 65 euro/mp, acum metrul pătrat se vinde la 0,8 până la maxim un euro. Vă prezentam noi un extras din evaluarea pentru teren, pe care o are din 27 februarie. Rămâne de văzut dacă la această escrocherie se vor face complici angajaţii primăriei de la proiecte, cei de la juridic, cei de la contabilitate, cei de la DGDPP, care trebuie, prin referate, să susţină acest proiect.

Rămâne de văzut cum vor vota cei 19 consilieri locali care au jurat să apere interesele medgidienilor. Până atunci noi vă divulgam cine este VÂNZATORUL. Se numeşte Marian Iordache.

Biroul de Presa al PDL Medgidia

Ti-a placut articolul?

Comentarii