Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patinatorii de la The Imperial Ice Stars au incendiat scena Casei de Cultură din Constanța

ro

21 Feb, 2013 23:06 3164 Marime text

lacul-lebedelor.jpgGrație, eleganță, spectacol, muzică - toate pe scena Casei de Cultură din Constanța, transformată într-un patinoar. Artiștii ruși au recreat pe gheață povestea de dragoste din „Lacul lebedelor".

Constănțenii, îndrăgostiți de muzica lui Ceaikovski și patinajul artistic, au avut parte, joi seara, de o întâlnire de excepție cu artiștii trupei The Imperial Ice Stars. Pentru acest spectacol, scena Casei de Cultură s-a transformat într-un patinoar. Asta pentru că artiștii care fac parte din The Imperial Ice Stars (toți campioni naționali ai Rusiei, campioni europeni, mondiali și olimpici) au dorit să aducă și la Constanța povestea de dragoste din „Lacul lebedelor". O coregrafie spectaculoasă imaginată de celebrii Evgheni Platov și Maxim Staviski (primul, campion european, mondial și olimpic la proba de dans alături de Oksana Grisciuc, iar cel de-al doilea campion european și mondial alături de Albena Denkova), acrobații pe gheață și în aer, executate cu mare artă. Artiștii ruși și-au ținut spectatorii cu sufletul la gură până în ultima clipă. Iar la final, constănțenii i-au aplaudat pe artiști în picioare, scandând minute în șir „Bravo".

Balerinii de la The Imperial Ice Stars au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra până la Esplanade Theatre din Singapore. The Imperial Ice Stars au adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii și au impresionat de fiecare dată publicul cu salturi spectaculoase și elemente acrobatice desprinse din competițiile olimpice, combinate cu jocuri de lumini, flăcări pe gheață, zăpadă și multă magie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii