Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:56 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Piatra Lux Extract SRL. Unui muncitor i-a fost amputat piciorul! Ce spune ITM Constanţa!(galerie foto+video)

ro

11 Nov, 2016 14:44 2611 Marime text

Un mal de piatră a căzut peste un excavator. Muncitorul din excavator a rămas încarcerat.Incidentul a avut loc la ieşire din localitatea Palazu Mic spre Gura Dobrogei.              
         
Bărbatul a fost descarcetar de echipajele ISU ajunse la faţa locului. Echipajul de pe Ambulanţă a anunţat că urmare a accidentului de muncă, bărbatului ia fost amputat membrul inferior. 

Deocamdată ITM Constanţa nu deţine informaţii despre acest caz. 

UPDATE 1: La faţa locului se deplasează două ambulanţe.

UPDATE 2, ora 18.06:

„Accidentul este în curs de cercetare în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile şi completarile ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numita de catre angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa“, a declarat Marian Becheanu, isnepctor şef adjunct al ITM Constanţa.
Muncitorul este angajat al societăţii  Piatra Lux Extract SRL.

Registrul Comerţului despre Piatra Lux Extract SRL


Piatra Lux Extract SRL a fost înfiinţată în anul 2010, în municipiul Constanţa, Bazar Comercial Sat Vacanţă. Capitalul social subscris de 1.600 lei, integral vărsat, este compus din 160 părţi sociale. Societatea este deţinută de Claudia Mihalcea, născută pe 03.05.1974, în Constanţa, şi Avram Florentin, născut pe 17.04.1975, în Tulcea. Fiecărui asociat îi revin câte 50% din capitalul social. Administrarea societăţii care se ocupă de extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei este Avram Florentin.
 
În anul 2010, societatea şi-a deschis un punct de lucru în comuna Mihail Kogălniceanu, iar sediul social al societăţii a fost schimbat de pe strada Militară nr. 30 în Bazar Comercial, sat Vacanţă. În anul 2010, în societate a fost cooptat Eddyy-Sergiu Babeanu, iar Marius Cristea a cesionat părţile sociale către Babeanu Eddyy-Sergiu. În urma cesionării, capitalul social al firmei este împărţit astfel: Geogeta Duţă deţine 90% din capitalul social, iar Eddyy-Sergiu – 10% din capitalul social. În aceeaşi adunare generală, a fost revocat din calitatea de administrator Marius Cristea, iar în locul lui a fost numit Babeanu Eddyy-Sergiu.
 
În anul 2012, în societate a fost cooptat Vasea Traian, iar capitalul social a fost majorat cu 200 de lei. Din societetatea s-a retras Babeanu Eddyy-Sergiu, care a cesionat toate părţile sociale către Geogeta Duţă.  În urma modificărilor, capitalul social este împârţit astfel: Duţă Georgeta şi Vasea Traian deţin câte 50% din capitalul social. De asemenea, în locul lui Babeanu Eddyy-Sergiu a fost numit administrator Vasea Traian.
 
În anul 2013, Vasea Traian a fost revocat din calitatea de administrator, iar în locul lui a fost numit Cocoş Costel.
 
În anul 2014, Georgeta Duţă a cesionat păţile sociale către Vasea Remus Gabriel. În urma cesiunii, capitalul social este împărţit cu câte 50% între Vasea Remus Gabriel şi Vasea Traian.
 
Ulterior, în anul 2015, în Piatra Lux Extract SRL a fost cooptat Avram Florentin. Din societate s-a retras Vasea Remus Gabriel, care a cesionat părţile sociale către Vasea Traian. În urma modificărilor, capitalul social va fi împărţit astfel: Vasea Traian  şi Avram Florentin vor deţine câte 50% din capitalul social. Din funcţiua de administrator s-a retras Cocoş Costel, în locul lui fiind numit Avram Florentin.
 
Tot în anul 2015,  în societate a fost cooptată Mihalcea Claudia, iar Vasea Traian s-a retras. Acesta a cesionat toate părţile sociale către Avram Florentin. În urma modificrărilor, capitalul social revine cu câte 50% asociaţilor Mihalcea Claudia şi Avram Florentin.

Ti-a placut articolul?

Comentarii