Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2 - O persoană este blocată sub tavanul unei clădiri

ro

28 Aug, 2015 11:13 1628 Marime text
 
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost anunţai, în urmă cu câteva minute, despre o persoană blocată sub tavanul unei clădiri. Imobilul se află situate pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 125.

UPDATE2, ora 11.20:


Persoana prinsă sub dărâmături era un bărbat, în vârstă de 49 de ani. El a fost prins sub tavan de la mijloc, în partea inferioară.  La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de intervenţie de la Detaşamentul Palas. Pompierii au degajat persoana respectivă şi au predat-o unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, care l-a transportat la Spitalul judeţean Constanţa. Din primele informaţii, bărbatul avea multiple leziuni, dar era în viaţă. Au fost sesizate autorităţile abilitate în astfel de cazuri. A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii acestui incident. La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă. 

UPDATE1, ora 11.18:


Din primele informaţii, persoana prinsă sub plafon este în viață. Incidentul a avut loc lângă fosta fabrică de țesături Integrata.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii