Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, pe lista şefilor de consilii judeţene certaţi cu legea

ro

12 Feb, 2014 12:28 1795 Marime text
Lista preşedinţilor de consilii judeţene cu dosare penale este tot mai lungă, de la an la an. Nicuşor Constantinescu, Marian Oprişan sau Constantin Nicolescu sunt doar câteva dintre numele aşa-zişilor baroni locali urmăriţi penal sau trimişi în judecată pentru fapte comise în timp ce erau şefi de judeţe sau când îndeplineau alte funcţii. Singurul care a primit şi o condamnare, dar în primă instanţă, este preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Mircea Cosma este cel de-al doilea preşedinte de consiliu judeţean intrat în atenţia procurorilor DNA în acest început de an.

În urmă cu aproape o lună, un alt şef de CJ, Nicuşor Constantinescu, de la Constanţa, a fost în mijlocul unui scandal după ce a fost ridicat de procurori direct din stradă şi dus la audieri.

Nicuşor Constantinescu este la al treilea mandat la şefia Consiliului Judeţean Constanţa. Contabilizează trei dosare penale, pentru că mai are un altul în care este acuzat de retrocedări ilegale în judeţ.

În urmă cu opt ani, el a fost protagonistul unui alt incident în centrul Constanţei. El a fost descoperit de mai mulţi trecători dormind în maşina sa, oprită la un semafor. Ulterior, Nicuşor Constantinescu a explicat că i s-a făcut rău la volan.

Mai multe pe digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii