Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neptun. Tragedie pe Plaja Prezidențială. Tânărul care s-a înecat urma să se căsătorească. Viitoarea mireasă era cu el

ro

21 Jul, 2016 03:34 6671 Marime text
Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care urmă să se căsătorească în acest sfârșit de săptămână, s-a înecat la Neptun.
 
El venise la mare cu logodnica şi câteva rude. Cu toţii sunt din Bucureşti şi se aflau pe Plaja Prezidenţială din Neptun.
Băiatul, care se pare că este student, a intrat în mare pentru a face o baie. Cum valurile erau destul de mari, iar tânărul nu se mai afla pe plajă, unchiul acestuia a anunţat salvamarii.
Turiştii de pe plajă s-au solidarizat şi au intrat alături de salvamari în apă pentru a-l căuta. Văzând că băiatul este de negăsit, unchiul acestuia, în vârstă de 50 de ani, a intrat şi el să îl caute, fiind cât pe ce să se înece și el din cauza valurilor foarte mari.
Între timp, salvamarii de pe plajă, scafandri de la ISU Dobrogea, o şalupă a Poliţiei de Frontieră, cu propriul salvamar, au încercat din răsputeri să dea de el viu sau mort.
După un timp, relativ scurt, temerile tuturor s-au adeverit. Băiatul a fost scos la mal și în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat.
În ultimele zile, cinci persoane şi-au pierdut viaţa pe litoral, pentru că au ignorat steagurile arborate de salvamari şi sfaturile acestora.
Acum doi ani, în același loc, s-a înecat și un ofițer SPP care se afla în afara serviciului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii