Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre Biroul Electoral îl protejează pe Nicuşor Constantinescu

ro

05 Dec, 2011 17:45 1072 Marime text

Consilierul judeţean PDL Mihai Petre, cel care şi-a anunţat candidatura la primăria Constanţa, s-a adresat Biroului Electoral Judeţean la o lună de la desfăşurarea referendumului.

„Mâine, 6 decembrie, se împlineşte o lună de la delirantul referendum împotriva desfiinţării judeţului Constanţa iar rezultatele finale sunt încă trecute sub tăcere.

Cea mai probabilă explicaţie este că Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean acţionează ca o minicelulă USL care execută ordinele stăpânului de la judeţ, Nicuşor Constantinescu, împotriva legii şi în bătaie de joc faţă de constănţeni.

Consider că este inacceptabil ca la o lună de la finalizarea referendumului de lux să nu cunoaştem rezultatul oficial al acestuia.

În toată această perioadă de timp, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean s-a transformat în scutul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, care mai devreme sau mai târziu tot va da socoteală pentru risipirea a 20 miliarde de lei din banii constănţenilor.

În acest context, m-am adresat astăzi preşedintelui BEC, doamnei judecător Ionela Claudia Bojin, căreia i-am solicitat un punct de vedere public pe această speţă, document ataşat prezentului comunicat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii