Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE, în Constanța AUR vrea două referendumuri, unul pentru familie și un altul pentru plata cu cash! (FOTO)

ro

12 Oct, 2023 13:06 1393 Marime text














Update8: În acest moment încă se fac măsurători, însă șanse mari să fie nominalizat pentru candidatura la Primăria Constanța le are directorul Ceronav,  fostul PNL- ist, Sorin Ovidiu Cupșa. De asemenea, senatorul Mateescu a spus că omul de afaceri Mohammed Murat nu are adeziune depusă la AUR județul Constanța.

Update7: Purtătorul de cuvânt,  Dumitru Bădragan a anunțat că până la sfârșitul lunii octombrie, AUR va anunța candidatul pentru Primăria Constanța.

Update6: Vasile Balmuș este de părere că Eforie a fost capturată de reprezentanții marilor partide în ultimii ani, iar cetățenii sunt cei care au avut de suferit.

Update 5: Vasile Balmuș vorbește despre situația orașului Eforie, care in opinia acestora a scăzut din toate punctele de vedere.

"Eforie s-a depunctat an de an și prin acordarea de facilități oamenilor de afaceri și a taxelor mari pe care le plătesc atât agenții economici dar și populația”


Update4: Dumitru Bădrăgan spune, la rândul său, că în județ se organizează campania „AUR te aude!" , dar și "Cumpărăm de la producătorii români".

Update3: Avocatul Stela Ioan vorbește despre programul partidului pe agricultură, dezbătut zilele trecute la nivel național.

"În ceea ce privește agricultura putem fi cea mai mare tare producătoare și nu exportatoare de produse agricole. Ne-am propus sa chemăm alături de noi experți din domeniu pentru ajutorarea fermierului român", spune reprezentanta AUR.




Update2: Tot  senatorul Mateescu spune că AUR va susține în continuare eliminarea pensiilor speciale.

Update1 :  Mateescu anunță că AUR va iniția două referendumuri. Primul vizează ca salariul minim să fie de 5000  de lei și plățile cu numerar, după modelul Austriei sau Elvetiei. Iar cel de-al referendum va viza familia, în sensul tradițional. „Un referendum similar a mai fost organizat și în 2018, dar nu a fost validat”, susține senatorul.

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează azi, 12 octombrie, o conferință de presă. Aceasta se desfășoară la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10.

La eveniment Sunt prezenți senatorul Sorin Cristian Mateescu, Dumitru Bădrăgan, Vasile Balmuș ( organizația Eforie) și av. Stela Ioan, coordonator organizația de femei AUR.

În deschidere, senatorul Sorin Mateescu vorbește despre activitatea din Parlament și despre vizita pe care a făcut-o Zelenski în Romania.

„Ne așteptăm ca președintele Ucrainei sa se adreseze din Parlament poporului român, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat ", declară acesta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii