Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un nou debut european

ro

06 Sep, 2014 15:27 2026 Marime text
România debutează duminică, 7 septembrie, în preliminariile Euro 2016. De la ora 21:45 pe stadionul Karaiskakis, din Pireu este programat meciul Grecia - România din cadrul grupei preliminare F.
Ultimele două partide oficiale ale tricolorilor s-au disputat în compania aceluiași adversar și s-au soldat cu eliminarea României de la Mondialul din Brazilia, după o victorie a grecilor și o remiză.
De data aceasta, altele sunt datele problemei. Elenii vin după un turneu final, cel din Brazilia, și au un nou antrenor pe bancă, italianul Claudio Ranieri. Sunt două elemente care pot influența jocul gazdelor.
Selecționerul Victor Pițurcă  a pregătit cu atenție debutul în preliminariile care, speră el, să ducă România la turneul final din Franța.
Problemele nu au ocolit echipa națională, dar optimismul nu i-a părăsit pe tricolori. Aceștia au ajuns vineri în Grecia și așteaptă cu încredere primul fluier al englezului Mark Clattenburg.
În aceeași zi, în grupa F mai sunt programate partidele Ungaria - Irlanda de Nord și Insulele Feroe - Finlanda. Pentru turneul final se califică primele două clasate din fiecare grupă și cea mai bună formație de pe locul 3.
Celelalte ocupante ale locului 3 în grupe vor susține un baraj. În atare condiții șansele de calificare sunt mari, indiferent de rezultatul acestui prim meci de la Pireu.

Sursă foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii